Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DevTrack not loading


Recommended Posts

I get this message in the UI:

 

There was an issue loading the developer posts. Please try again in a few minutes.

 

 

Loading up Chrome's dev tools I see that a 404 is being returned for:

http://crowfall.com/index.php?/page/dt/dt_content.php

Perhaps related, I also see a warning about ReCAPTCHA in the console.log output:

ReCAPTCHA couldn't find user-provided function: vcRecaptchaApiLoaded

This is all on Google Chrome 55.0.2883.87 m.

Link to comment
Share on other sites

This has been resolved. Thanks for reporting!

 

For at least a few weeks the "recent topics" or what ever it was called on the right side doesnt show up any more. That was basically all i used the forum for, is it coming back?

MOkvLlm.png

Link to comment
Share on other sites

For at least a few weeks the "recent topics" or what ever it was called on the right side doesnt show up any more. That was basically all i used the forum for, is it coming back?

They're working on it, I asked about it a month ago. Apparently it's not something that can be easily fixed. And they also have bigger fish to fry, so it might be awhile before a dev is free to fix it.

 

https://community.crowfall.com/index.php?/topic/14524-not-seeing-recent-posts-on-the-forums/

KGV_sig.png

You Can't Be A Genius, If You Aren't The Slightest Bit Insane.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...