Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

New Here With Questions!


Genesis89
 Share

Recommended Posts

Hello all, just backed glad to be apart of this game.

I have so far downloaded the test client and the (game client)?

On the game client I see no servers available under campaign(is this correct)? and I was able to make a character under kingdoms but couldn't figure out where to go from there, game seems to sit on "loading terrain" after starting back up and I have to force exit it :lol:.

Looking for some pointers!

Thanks!

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

I just backed the game yesterday, and i have the same issue as the OP here, i chose a US server kingdom and created a ranger there but all i see is terrain and buildings. I kept moving around but i all see is the same kind of terrain. Is there something i am missing? Or is this beta test more of moving around in the terrain and load testing.

Link to comment
Share on other sites

I'm experiencing a similar issue right now, but I'm waiting to see if it's just a server hiccup or if its a bug.

On the Live client my EK parcel was working. I imported some parcels and placed them. I started placing buildings & walls. After a few minutes doing this I had a ping spike and probably packet loss, then my EK shut down.

At the moment, all I can do is login but when trying to enter the EK it hangs on Loading terrain.

 

Edited by Cordite
Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Genesis89 said:

I have so far downloaded the test client and the (game client)?

The Live client is where the active Campaigns are right now. Like @XpCjU said above, the pop is quite low right now.  There is a big patch and wipe coming and it is driving down the population.  But it's worth getting your feet wet with the available game mechanics.

10 minutes ago, Cordite said:

At the moment, all I can do is login but when trying to enter the EK it hangs on Loading terrain.

Try waiting 5-10 minutes before trying again.  If this issue persists then email support@artcraftent.com They are usually VERY quick to respond.

"Float like a Butterfly.... Sting like a Misplaced Decimal Point" - Xarrayne 2018

YouTube Channel

 

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Cordite said:

Gordon was able to get me back up and running following the "loading terrain" hang. (Shout Out to support for being there on a Weekend!)

I had to turn off the Logitech Gaming Software that I use with a G13 and G700s mouse.

G13 for life!

"Float like a Butterfly.... Sting like a Misplaced Decimal Point" - Xarrayne 2018

YouTube Channel

 

Link to comment
Share on other sites

Just wanted to update the thread about LGS. (Edit: in case someone read this and disabled LGS)

I updated LGS to the newest release (v 8.96.81) and it seems to work fine. No idea why the EK gets hung on "loading terrain" sometimes. It happened to me again w/o LGS running. I haven't had any hangs on Live with Campaign US East. So I can start fiddling with the G13 again, yay!

Edited by Cordite
Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...