Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Talizar

Fort placement fixed!

Recommended Posts

I did get it down again on my shire.  I sent the deed to the back and logged out.  Logged in.  sent the deed to inv.  and it plopped down in a stop that I thought had no chance.  Not exactly what I wanted but it is down.  More crafting to be had!

EmMXT4L.png?1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/21/2018 at 8:06 PM, Talizar said:

Or not.  I moved my parcels around and now I have the slope problem again.  I knew I should have left it alone...grrrr

Still can't place it either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ran into this issue again last night.  Was looking here to see if anyone has found a fix yet.

I'd successfully placed it (my throne room) the night before last while preparing for my next YT video, however I picked it back up, along with my parcel, so I could record it.  Yet while recording last night I was unable to place it on any parcel yet again.  I was getting that slope error.

I tried repackaging all items, logging off and back on, and even allowing the server to shutdown again and me relaunching it, but it still didn't work.

Does anyone know of a trick that will help or should I just keep messing with it until it sets someplace? Any info would be greatly appreciated. 

Thanks all. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...