Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
APowell23

Can't Start my EK

Recommended Posts

Hey All,

I've been trying to access my EK but it is not working. Basically everytime I hit "Launch Kingdom" nothing happens, and I've made sure to use a new character specifically for my EK.

My EK says its "offline" but I don't see the old "tun on EK" button, I select the starting server anyways and hit "launch Kingdom", it basically says "launching kingdom.." forever until I exit out.

Can anyone provide some help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Make sure your EK region is set to "NA East - Virginia", that's the EK server that is running atm.

If it's still stuck, send email to support@crowfall.com  so they can investigate.

Edited by miraluna

tiPrpwh.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/3/2019 at 5:30 AM, Arkade said:

Try changing regions.

How do I change regions? When i go to my EK and switch to details, it says that it is currently disabled. (I'm from Europe.) There is a Option button beside it but I can't click on it. Do I have to delete the EK and if so, how?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, MiroAIIB said:

How do I change regions? When i go to my EK and switch to details, it says that it is currently disabled. (I'm from Europe.) There is a Option button beside it but I can't click on it. Do I have to delete the EK and if so, how?

Nevermind... Solved the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...