Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Devonic

Issues logging into forum

Recommended Posts

When ever I click forums from the website crowfall.com website, it puts me on the forum logged out. 

The only way I can log into the forum is to right click the forums button on the website and choose "Open window incognito".  This will put  me into the forums, but logged out.  I then need to repeat this step.

Anyone else have this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

We've just upgraded the forum software so I'm hoping this issue won't happen anymore; however, if it does, the best thing is to go to the main webpage (crowfall.com). If you are logged in, log out. If you are logged out, log in and out and in again. (I know, it's a pain. I'm sorry!) You should be able to get to the forums then. Lemme know if that doesn't work for you. 


Valerie "Pann" Massey, Director of Community
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also have a similar and perhaps related issue ... using Chrome.  When I access the forum I am logged out.  When I select login from the forum page I login which sends me to my account page.  When I try to access the forums again from the account page I get to the forum page but am logged out.  The only way I can get into the forums in a logged in state is to go to the main page and logout.  Log back in on the main page and then I can access the forums in a logged in state.


cos_wb_sig1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/17/2019 at 7:34 AM, Cosian said:

I also have a similar and perhaps related issue ... using Chrome.  When I access the forum I am logged out.  When I select login from the forum page I login which sends me to my account page.  When I try to access the forums again from the account page I get to the forum page but am logged out.  The only way I can get into the forums in a logged in state is to go to the main page and logout.  Log back in on the main page and then I can access the forums in a logged in state.

This is happening to me too. Not very conducive to encouraging campaign feedback.


I don't want to die from a lack of shooting back!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/20/2019 at 9:40 AM, Schnoodles said:

This is happening to me too. Not very conducive to encouraging campaign feedback.

Right click the forum button and choose to open incognito and you should be able to log in then.  A pain, but its a work around. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, Thyre said:

I'm having this problem on the edge browser,  but chrome, firefox and ie11 all seem to work fine.

Thats because edge sucks, I have lots of capability issues with edge.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/17/2019 at 11:34 AM, Cosian said:

I also have a similar and perhaps related issue ... using Chrome.  When I access the forum I am logged out.  When I select login from the forum page I login which sends me to my account page.  When I try to access the forums again from the account page I get to the forum page but am logged out.  The only way I can get into the forums in a logged in state is to go to the main page and logout.  Log back in on the main page and then I can access the forums in a logged in state.

Same with me. Using Firefox. There was quite some time since I saw this issue, however this happened like 5 times in the last 3 days.

Edited by BarriaKarl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...