Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

6.540.0 Live Bug Reports for 7/6/2021


Recommended Posts

Update Notes,  and Legend for ACE feedback on Bugs reported

Please share any bugs you noticed while playing the game, these are objective issues with gameplay. Overall feedback or opinions on systems should be directed to Feedback

If you encounter disconnection problems, showstopper bugs, or any other issues preventing you from entering or playing the game, please send an email as well as your client logs* to support@crowfall.com. 

*Client logs can be found here: C:\Users\[username]\AppData\LocalLow\Art+Craft\Crowfall

ArtCraft Entertainment, Inc.  [Rules of Conduct]

Follow us on Twitter @CrowfallGame | Like us on Facebook

Do not meddle in the affairs of dragons, for thou are crunchy and go well with ketchup!

Link to comment
Share on other sites

I cannot type in chat. I hit enter or click on the chat window and nothing happens. I can see chat, see people talking in general, but can't say anything myself.

 

Edited by Morifen
Link to comment
Share on other sites

Just now, Morifen said:

I cannot type in chat. I hit enter or click on the chat window and nothing happens.

Please try logging out from the game completely to desktop and log back in. This should correct this issue, if not please reply back.  

ArtCraft Entertainment, Inc.  [Rules of Conduct]

Follow us on Twitter @CrowfallGame | Like us on Facebook

Do not meddle in the affairs of dragons, for thou are crunchy and go well with ketchup!

Link to comment
Share on other sites

This happens on the title screen with automatic Razer Chroma integration. This is on a 2021 15" Razer Blade Advanced. I can provide the full quality video and other info if necessary.

image0.gif

Link to comment
Share on other sites

I am offline. At least that's what my guild list shows me. I am pretty sure I am not ... unless I'm only dreaming the game just launched. 😮

RMkH5AW.jpg

Also, the number of online players is, most times, wrong. Most times it just shows 8 players. I think there were 8 players, when I logged in shortly after launch - and that the list jumps back in time, from time to time. Others report the same, that they are shown (and counted) as offline. Though playing for quite a while.

 

Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, matthelps said:

game wont start, repair gets stuck at 100%....

https://imgur.com/a/jajK6jZ

Please reachout to support@crowfall.com and include your dxdiag and client logs.   

*Client logs can be found here: C:\Users\[username]\AppData\LocalLow\Art+Craft\Crowfall

    ArtCraft Entertainment, Inc.  [Rules of Conduct]

    Follow us on Twitter @CrowfallGame | Like us on Facebook

    Do not meddle in the affairs of dragons, for thou are crunchy and go well with ketchup!

    Link to comment
    Share on other sites

    As I mentioned in the wrong thread before, newly invited guild members are not seeing the GUILD chat tab until they close and relaunch the game. Also, my own GUILD chat tab abruptly disappeared while I was trying to talk to our new members.

    Link to comment
    Share on other sites

    3 minutes ago, Zaknafein said:

    I should clarify i am still unable to get into any world/server.

    Please reachout to support@crowfall.com and include your dxdiag and client logs.   

    *Client logs can be found here: C:\Users\[username]\AppData\LocalLow\Art+Craft\Crowfall

    ArtCraft Entertainment, Inc.  [Rules of Conduct]

    Follow us on Twitter @CrowfallGame | Like us on Facebook

    Do not meddle in the affairs of dragons, for thou are crunchy and go well with ketchup!

    Link to comment
    Share on other sites

    Im sorry i tried im not super computer savy and apparently im not comprehending how  to do all of that . so i suppose ill just wait and hope for a fix

    Link to comment
    Share on other sites

    It looks as if some of the mounts we have acquired aren't options for mount transmog (namely the kickstarter Nightmare mount), not sure if that's intentional or a bug.

    Link to comment
    Share on other sites

    EK BUG 

    I can't place the Castle parcels in our guild EK. They worked fine in Beta. But, when I attempt to drag them out of Parcel inventory, they don't move. 

    [EDIT] Found a work around! If I drag on the TEXT 'Capital Parcel' instead of the pic of the parcel I CAN drag and drop! @SopheeThanks for the tip!

    unknown.png

     

    Edited by MacDeath
    Foubd work around

    Mac

    Link to comment
    Share on other sites

    24 minutes ago, MacDeath said:

    EK BUG 

    I can't place the Castle parcels in our guild EK. They worked fine in Beta. But, when I attempt to drag them out of Parcel inventory, they don't move. 

    unknown.png

     

    Click & Drag the text: Capital Parcel

    KS Amber

    Link to comment
    Share on other sites

    Guest
    This topic is now closed to further replies.
     Share

    • Recently Browsing   0 members

      • No registered users viewing this page.
    ×
    ×
    • Create New...