Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Can't launch game - Aftermath Error 0xbad00000


AshenTemper
 Share

Recommended Posts

Anyone run into this and, if so, know how to solve it? The game patches fine and then when I go to launch the game from the patcher, I get this issue (I'll put an image below as well):

Aftermath Error 0xbad00000

Things I've tried:

  1. Using the Repair feature in the launcher
  2. Completely uninstalling the game to include deleting the directories and reinstalling
  3. I use an nVidia GeForce RTX 2060 Super and I have the latest drivers
  4. I'm using DirectX 12, Windows 10 64-Bit (build 19042)
  5. I've tried installing the game as Administrator and running it as such
  6. I doubt it matters but I have it installed on "S" drive which is an SSD

Any ideas?


crowfall-aftermath-error-0xbad00000.png

Edited by ashentemper

Sean aka Ashen Temper | http://www.seandahlberg.com/

Without the Player, there is no Game!

Link to comment
Share on other sites

Yep! Gordon pointed me in the right direction. For some reason, it looks like it's an issue with GeForce Experience so this is what I did to fix it:

  1. Uninstalled GeForce Experience
  2. Rebooted
  3. Installed the latest NVIDIA drivers manually from: https://www.nvidia.com/Download/index.aspx
    1. Making sure not to install GeForce Experience
    2. Doing it as a clean install
  4. Rebooted
  5. Launched the Crowfall patcher and then the game

And, it worked!

Sean aka Ashen Temper | http://www.seandahlberg.com/

Without the Player, there is no Game!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...