Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

7.100 Public Test Bug Reports for 8/30/2021


Recommended Posts

Test Patch Notes,  and Legend for ACE feedback on Bugs reported

Please share any bugs you noticed while playing the game, these are objective issues with gameplay. Overall feedback or opinions on systems should be directed to Test Feedback

If you can provide us with the steps you used to create the bug (reproducible steps), an image or even a short video clip that would be ideal and aid us in getting the bug entered properly into our tracking software. Additionally, if you run across a bug on LIVE, can you please try to reproduce it on our Test server as well and let us know if you're successful. 

If you encounter disconnection problems, showstopper bugs, or any other issues preventing you from entering or playing the game, please send an email as well as your client logs* to support@crowfall.com. 

*Client logs can be found here: C:\Users\[username]\AppData\LocalLow\Art+Craft\Crowfall

ArtCraft Entertainment, Inc.  [Rules of Conduct]

Follow us on Twitter @CrowfallGame | Like us on Facebook

Do not meddle in the affairs of dragons, for thou are crunchy and go well with ketchup!

Link to comment
Share on other sites

Characters are constantly switching animation states from the idle default to the first frame of movement animation. It makes it seem like someone is repeatedly pressing forward and letting go. I have no way of describing how to reproduce it.

Link to comment
Share on other sites

Sometimes when crafting, the current step's UI does not allow me to progress past it until I exit the world and enter again. I have to repeat this for each step of the crafting process. I have no idea how to describe the steps to reproduce, but I do have video recordings of the issue.

Edited by Retchet
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, MacDeath said:

On Test server today, ALL zones show as NA West! unknown.png

Actually that's not a bug on Test, it's a bug on Live as well. 
F10 shows EU maps as US East

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Ravensight said:

Also getting a 426 Invalid client error when attempting to connect to test server with a just-updated client.  

gU4go5C.png

I have the same issue.

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AhSpike said:

I have the same issue.

 

I've sent my Dxdiag, client file, and player file to Support. We should have a solution soon.

From Gordon:

"Gordon Walton (Crowfall)

Sep 4, 2021, 11:42 AM CDT

Looks like our error, will email you once we get it fixed!
Gordon"
 
I'm in game. Seems to be working fine now.
Edited by MacDeath
UPDATE Status

Mac

Link to comment
Share on other sites

Whenever I click on item from my inventory into a chest in the EK it simply adds the item to a new slot instead of first seeing if it can be stacked. 

This is clearly a game breaking bug because well... every single game on the damn planet has this figured out so it could only be assumed as an accidental bug that will clearly be fixed in the next update ASAP.

As right now stacking items into chests is the digital version of being water boarded.

Seriously... fix it.. this is just embarrassing now.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...